Plezier & Beweging staat centraal bij Voko oosterhout

VOKO Oosterhout is dé volleybalvereniging waar sportiviteit, recreatie en gezelligheid hand in hand gaan. Sinds de
oprichting in 1974 is VOKO uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met ongeveer 170 leden. VOKO Oosterhout
wil ook anno 2024 blijven groeien in het aantal leden. Maar hoe vertaald die visie zich in een nieuwe website?
Laat dat maar aan ons over!

Overwinningsfoto VOKO Oosterhout
actieve leden
0
dynamische teams
0
maanden ontwikkeltijd
0

Uitstraling

Sportiviteit en plezier uitstralen

De nieuwe website van VOKO moet bovenal sportiviteit en plezier uitstralen. VOKO is bovenal een vereniging waar iedereen welkom is op elk niveau. Het is daarom belangrijk dat de website aantrekkelijk is voor zowel de talentvolle middenaanvaller, als de beginnende passer die ook graag voor de derde helft in de kantine gaat.

Daarom is er gekozen voor een overzichtelijk en licht design met veel ruimte voor afbeeldingen van sportende en vrolijke mensen.

Bekijk hiernaast de ‘before’ en ‘after’ van de website.

VOKO_nieuw

Doelstelling

Aantrekken van nieuwe leden

Op de website moet snel zichtbaar worden welke teams er zijn, op welk niveau, en hoe je je hiervoor kan inschrijven. De verschillende teams hebben elk een eigen teampagina, waarop te zien is op welk niveau zij speler, wie er in het team zit en wanneer de volgende wedstrijd is. Het potentiële nieuwe lid kan zo kennis maken met het beoogde team en plannen om bij een wedstrijd te gaan kijken.

Een call-to-action in de header zorgt ervoor dat de bezoeker altijd en overal een proeftraining kan aanvragen. Tijdens de proeftraining wordt een inschrijfformulier overhandigd om het nieuwe lid in te schrijven. Laagdrempelig én effectief.

Wij bouwen websites met impact